SALAM AIDIL FITRI 1432H/2011M-Pengerusi Kelab Guru SK Besout 3

Daripada:Pn. Rafizan bt. Hj. Abdul Samad dan keluarga.
Dengan ingatan tulus ikhlas dan rasa syukur ke hadrat Allah SWT,saya dan keluarga mengucapkan Selamat Menyambut Aidil Fitri 1432 kepada seluruh muslimin dan muslimat,warga pendidik,staff dan murid SK Besout 3,murid-murid tahun 1 Cemerlang dan keluarga,sahabat handai dan kenalan.Semoga amal ibadah diberkati.Salam Aidil Fitri, MAAF ZAHIR DAN BATIN.

SALAM AIDIL FITRI 1432H/2011M - Tn.Hj. Roslan Lee

Daripada:Tuan Hj. Roslan Lee dan keluarga.
Dengan ingatan tulus ikhlas,rasa syukur ke hadrat Allah SWT,saya dan keluarga mengucapkan Selamat Menyambut Aidil Fitri 1432 kepada seluruh muslimin dan muslimat,warga pendidik,staff dan murid SK Besout 3 dan keluarga,sahabat handai dan kenalan.Semoga amal ibadah diberkati.Salam Aidil Fitri, MAAF ZAHIR DAN BATIN.

SALAM AIDIL FITRI 1432H/2011M-SU SPBT SK Besout 3

Daripada: En. Ahmad Dusuki dan Keluarga
Dengan ingatan tulus ikhlas,maaf zahir dan batin. Selamat menyambut Aidil Fitri 1432 kepada seluruh warga SK Besout 3, keluarga, sahabat handai,kenalan dan seluruh muslimin dan muslimat.SEMOGA AMAL IBADAH DIBERKATI.

SALAM AIDIL FITRI 1432H/2011M - GPK KOKURIKULUM SK BESOUT 3

Daripada: En. Masu'ddi bin Abd. Maain-GPK Kokurikulum SK Besout 3
Dengan ingatan tulus ikhlas,maaf zahir dan batin. Selamat menyambut Aidil Fitri 1432 kepada seluruh warga SK Besout 3.Semoga berbahagia di samping keluarga tersayang. SELAMAT HARI RAYA.

SALAM AIDIL FITRI 1432H/2011M - GPK HEM SK Besout 3

Daripada: En. Baharuddin b. Mohd Kadir - GPK HEM SK Besout 3
Dengan ingatan tulus ikhlas,maaf zahir dan batin. Selamat menyambut Aidil Fitri 1432 kepada seluruh muslimin dan muslimat,Ibu dan bapa,anak-menantu,warga pendidik, sahabat handai dan kenalan,saudara-mara jauh dan dekat, warga kerja SKB3,anak didik dan keluarga mereka. Tahniah kerana berjaya melaksanakan ibadah.Semoga mendapat berkat dan rahmat berpanjangan. SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA.MAAF ZAHIR BATIN.


* Salam Aidil Fitri 2011 - Warga pendidik dan pelajar SK Besout 3 yang ingin memuatkan ucapan Salam Aidil Fitri di ruangan ini bolehlah emailkan ucapan anda kepada budroul@hotmail.com atau smskan ucapan  ke nombor 0135985477 - Sila nyatakan nama, kelas, orang yang hendak dituju dan ucapan.Bekas pelajar dan guru skb3 juga dialu-alukan. Terima kasih.- Admin: Tokan Pj @ SKB3 mod.

SALAM AIDIL FITRI 1432H/2011M - GPK Pentadbiran SK Besout 3

Daripada:En.Abas b. Saman-GPK Pentadbiran SK Besout 3.
Dengan ucapan tulus ikhlas, maaf zahir dan batin. Semoga seluruh warga pendidik dan keluarga SK Besout 3 dapat menyambut lebaran dengan penuh ceria dan gembira.MUDAH-MUDAHAN AMALAN KITA DIBERKATI.

* Salam Aidil Fitri 2011 - Warga pendidik dan pelajar SK Besout 3 yang ingin memuatkan ucapan Salam Aidil Fitri di ruangan ini bolehlah emailkan ucapan anda kepada budroul@hotmail.com atau smskan ucapan  ke nombor 0135985477 - Sila nyatakan nama, kelas, orang yang hendak dituju dan ucapan.Bekas pelajar dan guru skb3 juga dialu-alukan. Terima kasih.

SALAM AIDIL FITRI 1432H/2011M - Guru Besar SK Besout 3

Daripada:Tn.Hj.Mat Tajuddin b. Jailani - Guru Besar SK Besout 3
Dengan ingatan tulus ikhlas, saya Haji Mat Tajudin b Jailani, isteri,Pn. Hajah Faizah bt. Mohamad Said dan keluarga mengucapkan selamat menyambut Aidil Fitri kepada seluruh muslimin dan muslimat,sahabat dan kenalan,saudara-mara dan warga pendidik di seluruh negara. Ucapan ini juga ditujukan khusus kepada warga Sekolah Kebangsaan Besout 3,anak didik dan ahli keluarga masing-masing. Semoga hari raya disambut dengan rasa syukur. Hari raya pada tahun ini amat bermakna kerana disambut bersamaan tarikh keramat iaitu ulang tahun kemerdekaan negara yang ke 54. Kepada murid-murid tahun 6, saya ucapkan selamat menduduki peperiksaan UPSR yang akan tiba tidak lama lagi.Semoga anda terus bersemangat untuk belajar dan mengulangkaji.SELAMAT MENYAMBUT AIDIL FITRI, MAAF ZAHIR DAN BATIN.

Suasana Hari Raya Semakin Terasa

Setengah jam sebelum sesi persekolahan berakhir, satu majlis ringkas "Di ambang Aidil Fitri" diadakan di Kantin Sekolah Kebangsaan Besout 3.Dalam majlis ringkas tersebut, Tuan Guru Besar Tn. Hj. Mat Tajuddin mengucapkan selamat menyambut hari lebaran kepada seluruh warga SKB3.Beliau juga turut mengingatkan murid-murid terutama pelajar tahun 6 agar tidak terlalu suka menyambut raya memandangkan UPSR semakin hampir. UPSR tahun ini akan berlangsung pada 13.09.2011.
Ucapan Selamat Hari Raya

Sejak semalam, murid-murid SKB3berpeluang menyampaikan ucapan selamat hari raya kepada guru-guru dan rakan-rakan melalui program khas iaitu Salam Aidil Fitri. Rancangan tersebut ke udara pada pukul 10.45 - 11.05 (waktu rehat). Sambutan amat menggalakkan.

Puan Rafizan selaku DJ bertugas.
Dalam tempoh yang singkat itu lebih 100 ucapan berjaya disampaikan oleh guru-guru dan murid-murid SKB3 secara langsung.

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP